Mijn naam is Monique van Geffen en mijn missie is om ondernemers en organisaties te helpen bij het realiseren van hun doel.  

Met 20 jaar werkervaring heb ik diverse managers ondersteund in verschillende functies zoals Management Assistant, Personal Assistant, Business Assistant, Co-Manager en Projectmanager. Hierdoor ben ik breed inzetbaar.

Ondersteunen en ontzorgen zit in mijn bloed. Hier word ik echt gelukkig van. Daarnaast vind ik het belangrijk om iedereen in zijn/haar kracht in te zetten. Alleen door te doen waar je gelukkig van wordt, kan je groeien als bedrijf en als persoon.

Ik ben een energieke, vrolijke, spontane duizendpoot. Die gewend is om vol enthousiasme alle voorkomende en ad hoc werkzaamheden in de juiste richting af te handelen. Oplossingsgericht, initiatief, ambitieus en people person. 

 

Waar heb ik mij de afgelopen jaren mee bezig gehouden?
Bij goed ondernemerschap hoort blijven aanpassen en niet stil staan. Hier kwam ik vaak om de hoek kijken. Iedereen moet zijn werk kunnen blijven doen, maar achter de schermen moet er van alles worden geregeld en aangepast. En dit alles binnen een strakke deadline. Samenwerken is hier het sleutelwoord. IT, HR, Facilitair, Leidinggevende (van CEO tot teammanager), externe partijen zijn afdelingen/personen waar ik nauw mee heb samengewerkt en de nodige ervaring heb opgedaan. Website aanpassen? Geen probleem. Verhuizen van personeel, meubilair en IT-middelen? Of het nu om 10 man of 500 man gaat, appeltje eitje. Een evenement organiseren? Klein of groot, ook hier draai ik mijn hand niet voor om. Heb je wel eens goed naar je eigen processen/procedures gekeken? Werk je echt wel zo “lean”? Ik denk dat ik nog wel een besparing kan vinden. Zie je in je eigen agenda/mailbox door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Ik heb genoeg ervaring met complex agendabeheer en hou je mailbox graag opgeruimd en overzichtelijk. Is administratie niet je sterkste kant? Ook hier weet ik wel raad mee.
Dit is een greep uit mijn werkzaamheden. Wil jij ook graag meer rust en vrije tijd? Schroom niet en bel me op om een afspraak te maken.

Onderstaande opleidingen heb ik genoten:

Virtual Assistant by VA school
Business English by Education First
Mentorship by John Lee
Green Belt Lean Six Sigma by UvA
Office Manager by Secretary Management Institute (HBO)
Management Assistant by NCOI Opleidingen (HBO)


Kwaliteiten volgens collega’s:
Leidinggevende:
Sterke oplossingsgerichtheid, groot verantwoordelijkheidsgevoel en hoge mate van zelfstandigheid.

Collega: 
Duizendpoot, daadkrachtig en direct

Team Manager:
Communicatief, doorzettingsvermogen en oplossingsgericht

Coach:  
Direct: je bent niet bang te zeggen waar het op staat, daadkrachtig: dat zie je nu ook maar weer, hup, je gaat ervoor
en aanpakker: linksom of rechtsom, ik heb het idee dat jij dingen altijd geregeld krijgt


Wish it, Dream it, Do it!